Blog om bøger, fugle og natur

10-07-2021

OVER SØ OG LAND er et godt valg, hvis du vil læse en nærværende rejsebeskrivelse med vand under kølen. Bogen beskriver glæden ved at sejle i svenske skærgård med hjemrejse via Göta Kanal. Den er samtidig en beretning om glæden og udfordringerne ved at rejse med et mindre barn.

DEN SORTE DØD - NEDSLAG I PESTENS HISTORIE er et lige så oplagt valg, når mørke skyer trækker op over Europa - som de gjorde det under den sorte død i Middelalderen.

SOLGUDENS REJSE vil interessere dig, der vil kende den VIRKELIGE historie om KON-TIKI ekspeditionen. Bogen er skrevet for børn, men kan med fordel læses højt for hele familien.

Alle tre bøger kan købes via din boghandler eller kan lånes på biblioteket eller eReolen. God sommer...

14-04-2021

Denne blog handler primært om natur, men som så meget andet er den blevet kapret af en pandemi - denne gang fortællingen om Den sorte død, der udkom et år efter Danmarks nedlukning.

Bestil den hos din boghandler eller køb den direkte fra trykkeriet her.

09-03-2021

Allerede nu kan du bestille Den sorte død - Nedslag i pestens historie direkte fra trykkeriet.

Om en uges tid rammer den netbutikkerne - og min egen postkasse.

Den trykte udgave koster 179 kr.

Tag et smugkig og bestil den her.

Jeg håber, du kan blive inspireret af bagsideteksten, som du kan se til venstre...

 

 

28-01-2021

Posten kom med noget godt i dag - et prøvetryk af min kommende bog om Den sorte død; en lille handy sag på 188 sider.

Bogen udkommer i midten af marts. Den nøjagtige dato er lidt usikker, da trykkeriet har meget travlt og er underlagt visse Corona-restriktioner.

Tålmodighed er en dyd... Jeg skriver naturligvis her på bloggen, når den er klar til salg.

17-12-2020

Endnu før vi blev bombarderet med pandemiske bekymringer, skrev jeg på en bog om pesten. Arbejdstitlen var 'Den lille bog om pesten', men jeg erfarede snart at en grundig research i verdenshistoriens største epidemi, Den sorte død, bød på mange historier - og på historisk fakta i uhyggelig grad.

Juledagene er øremærket til en sidste korrektur. Går alt vel, forventer jeg en udgivelsesdato i midten af marts. Jeg melder naturligvis ud her på bloggen, når der er nyt i barselsprojektet...

Billedkommentar: 'Pesta i trappen' tilskrives den norske kunstner Theodor Kittelsen. Han skildrede pesten som en uhyggelig sagnkvinde, der gik fra hus til hus.