Blog om bøger, fugle og natur

25-08-2021

Sommerens sidste ferieuge blev spenderet på Hallands Väderö, hvor jeg var så heldig at bo i en af de gamle fyrboliger. Vejret var typist nordisk med glitrende sol over havet, kulsorte haglbyger og kuling. Men også dage med drivende skyer, nysgerrige sæler langs kysten, melodiske spovekald over klippekysten og en overdådighed af brombær i skovbrynene.

Den gamle trækutter NANNY sejler sæsonen ud for Väderötrafiken - også hvis du bare vil af sted på en éndagstur. Jeg har udgivet to bøger om den dejlige ø:

Billedet er taget en blæsende dag i august ved Pärlhamn.

10-07-2021

OVER SØ OG LAND er et godt valg, hvis du vil læse en nærværende rejsebeskrivelse med vand under kølen. Bogen beskriver glæden ved at sejle i svenske skærgård med hjemrejse via Göta Kanal. Den er samtidig en beretning om glæden og udfordringerne ved at rejse med et mindre barn.

DEN SORTE DØD - NEDSLAG I PESTENS HISTORIE er et lige så oplagt valg, når mørke skyer trækker op over Europa - som de gjorde det under den sorte død i Middelalderen.

SOLGUDENS REJSE vil interessere dig, der vil kende den VIRKELIGE historie om KON-TIKI ekspeditionen. Bogen er skrevet for børn, men kan med fordel læses højt for hele familien.

Alle tre bøger kan købes via din boghandler eller kan lånes på biblioteket eller eReolen. God sommer...

14-04-2021

Denne blog handler primært om natur, men som så meget andet er den blevet kapret af en pandemi - denne gang fortællingen om Den sorte død, der udkom et år efter Danmarks nedlukning.

Bestil den hos din boghandler eller køb den direkte fra trykkeriet her.

09-03-2021

Allerede nu kan du bestille Den sorte død - Nedslag i pestens historie direkte fra trykkeriet.

Om en uges tid rammer den netbutikkerne - og min egen postkasse.

Den trykte udgave koster 179 kr.

Tag et smugkig og bestil den her.

Jeg håber, du kan blive inspireret af bagsideteksten, som du kan se til venstre...

 

 

28-01-2021

Posten kom med noget godt i dag - et prøvetryk af min kommende bog om Den sorte død; en lille handy sag på 188 sider.

Bogen udkommer i midten af marts. Den nøjagtige dato er lidt usikker, da trykkeriet har meget travlt og er underlagt visse Corona-restriktioner.

Tålmodighed er en dyd... Jeg skriver naturligvis her på bloggen, når den er klar til salg.