Nordiske Naturfortællinger

FUGLEPERSPEKTIV er første bind i en serie, som jeg har kaldt Nordiske Naturfortællinger. 

I FUGLEPERSPEKTIV inviterer jeg mine læsere med på en række fugle- og naturoplevelser i Danmark, Sverige, Norge og på Færøerne. Bogen beskriver en række natur- og fugleoplevelser i den danske og nordiske natur. Jeg betragter mig selv som en glad amatør på det ornitologiske felt. Det bringer mig (forhåbentlig) i øjenhøjde med mine læsere, når jeg væver et humoristisk islæt ind i fortællingerne om fugle, natur og fuglefolk. Endelig trækker jeg tråde tilbage i tiden, hvor en række barndomsoplevelser har formet mig til den ‘naturtosse’, jeg er i dag.

HALLANDS VÄDERÖ-bogen er andet bind i serien. Det er en personlig beretning om besøg på Hallands Väderö, der ligger lidt nord for Kullen i Kattegat. Med udgivelsen bliver Hallands Väderös spændende historie endelig fortalt på dansk. Læs om øens unikke natur - og om de lodser, fyrfolk og skovvogtere, der levede på øen i gamle dage. Øens mange folkesagn bliver naturligvis også genfortalt i denne bog.

FUGLEPERSPEKTIV - NATURFORTÆLLINGER I ØJENHØJDE: Bogen er på 292 sider, og er rigt illustreret. Den vejledende pris er 260 kr. Er også udgivet som ebog. 

HALLANDS VÄDERÖ - NATURFORTÆLLINGER I ØJENHØJDE: Bogen er på 244 sider, og er rigt illustreret. Den vejledende pris er 235 kr. Er også udgivet som ebog. 

Næste titler i serien:

STORA KARLSÖ - Naturfortællinger i øjenhøjde.

Udkommer i 2020.

Lektørudtalelse - Fugleperspektiv - Naturfortællinger i øjenhøjde

Lektørudtalelse - Hallands Väderö - Naturfortællinger i øjenhøjde